Kwaliteitscontroleur Solderen Elektronica

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie Kwaliteit/laborant (uitvoerend)

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Oostkamp

Regime

Dag

Ben jij iemand die geen enkele fout over het hoofd ziet en altijd streeft naar topkwaliteit? Heb je al ervaring in het controleren van elektronische assemblage? Dan is deze baan op jouw lijf geschreven!

Wat ga je doen?

Wat staat je te wachten?

Stap binnen in onze dynamische productieomgeving, waar we op zoek zijn naar een scherpe geest die niet alleen oog heeft voor detail, maar ook de ambitie heeft om onze processen naar een hoger niveau te tillen.

Jouw uitdaging?

  • Je neemt plaats achter de microscoop en controleert grondig of alle voorgaande productiestappen correct zijn uitgevoerd, van diverse solderingen tot montagehandelingen.
  • Wanneer je fouten ontdekt, ben jij de eerste die feedback geeft aan alle betrokkenen, variërend van de uitvoerder tot de procesingenieur.
  • Daarnaast schrik je niet terug voor kleine reparaties om de kwaliteit te waarborgen.

Waar ga je werken?

Bij ons geloven we in innovatie die een positieve bijdrage levert aan de lucht- en ruimtevaartindustrie van vandaag en morgen. Of het nu gaat om geavanceerde verbindingen op land, zee, of in de ruimte. Technologie van topniveau!

Nu zoeken we een gedreven kwaliteitscontroleur die ons team komt versterken. Maak jij binnenkort deel uit van onze toekomst?

Waarom is dit iets voor jou?

Waarom past deze rol bij jou?

  • Je bent zelfstandig, maar tegelijkertijd een teamspeler die efficiënt kan communiceren en praktische problemen kan signaleren en oplossen.
  • Ervaring met elektronische montage is zeker een pluspunt.
  • Kennis van solderen, braseren en monteren geeft je een voorsprong.
  • Een uitstekende beheersing van het Nederlands is een must, gezien je alle processtappen zorgvuldig noteert in ons systeem.
  • IPC 610-kennis is mooi meegenomen, maar vooral je passie voor perfectie is wat ons echt interesseert.

Wat biedt jouw werkgever?

En wat krijg je ervoor terug?

Bij ons kom je terecht in een groeiend bedrijf met een hechte teamspirit en tal van extra's zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering en extra vakantiedagen. Maar het gaat niet alleen om de voordelen - bij ons krijg je ook de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen, allemaal met aandacht voor een uitstekende work-life balance.

Klaar om jouw stempel te drukken op innovatieve processen? Solliciteer nu en word een waardevol lid van ons team!

Ref: 087476

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact