Machinebediener Verbrandingsoven - Oostende

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Operator met technische kennis

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Oostende

Regime

Dag


Word lid van ons dynamische team!

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in het elektrisch onderhoud van onze huisvuilverbrandingsinstallatie? Sluit je dan aan bij ons team, waar je tijdens de dagdienst de verantwoordelijkheid draagt voor het soepel laten draaien van onze installatie. Als onderdeel van een officiële overheidsinstantie ben je verzekerd van...

Wat ga je doen?

Je krijgt de kans om je expertise toe te passen en verschillende onderhoudstaken uit te voeren, waarbij je uitdagingen binnen je vakgebied aanpakt. Samen werken we aan een preventief onderhoudsprogramma en jij bent degene die problemen analyseert en passende oplossingen vindt.

Maar dat is nog niet alles! Je zult ook een aantal dagen deel uitmaken van ons volcontinu ploegenstelsel (verspreid over het jaar) om onze afvalenergiecentrale te bedienen. Hoewel je hoofdzakelijk in dagdienst werkt, spring je af en toe in ons ploegensysteem op basis van een beurtrol.

Waar ga je werken?

Ons bedrijf is gevestigd in Oostende en we werken nauw samen met negen gemeenten om innovatieve oplossingen te bieden voor afvalbeheer en recycling. Met een sterke focus op veiligheid, milieu en kwaliteit zijn we trots op ons werk en blijven we streven naar vooruitgang en verbetering. Bij ons geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie om onze impact op het milieu te minimaliseren en onze gemeenschap te ondersteunen.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Een diploma technisch secundair onderwijs (TSO of BSO) of gelijkwaardige ervaring met een solide kennis van elektriciteit, of een bachelor diploma Elektromechanica. Ook als pas afgestudeerde ben je welkom!
  • Je functioneert goed zowel zelfstandig als in een team.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands.
  • Je bent fysiek geschikt voor een industriële omgeving.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Een competitief salaris tussen €2.700 en €3.900, afhankelijk van je ervaring.
  • Diverse extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques, kerstpremie, gratis openbaar vervoer woon-werk of een fietsvergoeding, gevarenpremie, eindejaarspremie (100% van bruto maandwedde), hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en een functioneringstoelage.
  • We zorgen voor een goede werk-privébalans met een gunstig verlofsaldo van minimaal 31 verlofdagen + 11 ADV-dagen + 4 extra feestdagen.

Ref: 087898

Wil jij samen met ons het verschil maken? Aarzel niet langer, jouw passie en vaardigheden zijn precies wat we nodig hebben!

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact