Mecanieker Rollend Materieel - Maldegem

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Onderhoudsmecanicien

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Maldegem

Regime

Dag

Stap aan boord en word de motor achter het onderhoud en de reparaties van ons diverse rollend materieel. Van vrachtwagens tot personenwagens, van banden- en rupskranen tot zeefmachines - bij ons kom je het allemaal tegen!

Wat ga je doen?

Als onderhouds- en reparatiespecialist houd je niet alleen alles draaiende, maar zorg je ook voor preventief onderhoud, spoort mechanische en elektronische storingen op en herstelt ze. En wees gerust, de kneepjes van het vak, inclusief hogedruk- en vacuüminstallaties, leren we je graag!

Waar ga je werken?

We gaan voor innovatie en duurzaamheid in afvalbeheer, grondreiniging, industriële reiniging, rioolrenovatie en meer. Ons dynamische team bruist van energie terwijl we voortdurend werken aan vernieuwende oplossingen om te voldoen aan de diverse behoeften van particulieren, bedrijven en openbare besturen. Trots op onze flexibiliteit, streven we naar op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de eisen van elk project. We zetten ons in voor een schone en leefbare omgeving, elke dag opnieuw!

Waarom is dit iets voor jou?

  • Diploma mechanica op zak of een stevige dosis praktijkervaring in de mechanica.
  • Een scherp oog voor kwaliteit en service.
  • Een probleemoplossend brein en de vaardigheid om zelfstandig te werken.
  • Kennis van Nederlands is essentieel, Frans is een mooie bonus.

Wat biedt jouw werkgever?

Bij ons krijg je niet alleen een voltijdse functie, maar ook een kans op vast dienstverband in een groeiend bedrijf. We staan garant voor een stimulerende werkomgeving, omringd door professionele ondersteuning!

Ref: 087777

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact