Monteur Opties Auto - Haven Zeebrugge

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Monteur

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

2 Ploegen

Ben een handige harry met ervaring binnen de autosector en ben je op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische omgeving? Dan is deze vacature iets voor jou! We zijn op zoek naar een gemotiveerde monteur om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren van diverse opties op nieuwe wagens. Je zorgt ervoor dat elke auto perfect wordt afgeleverd aan de klant, met alle gewenste opties geïnstalleerd volgens specificaties.

Je komt terecht in een internationale omgeving waar er zowel Nederlands als Engels zal worden gesproken. We verwelkomen iedereen, zolang de juiste ervaring en motivatie aanwezig is!

Waar ga je werken?


Welkom bij ons bedrijf, een toonaangevend bedrijf in de haven van Zeebrugge. Met decennia aan ervaring zijn we een wereldwijde speler in logistieke oplossingen voor de auto-industrie en andere roll-on/roll-off cargo. Als onderdeel van ons wereldwijde netwerk streven we ernaar om efficiënte en duurzame transportoplossingen te bieden, waarbij we innovatie combineren met een diepgaande kennis van de industrie. Bij ons hier in Zeebrugge werken we elke dag aan het leveren van hoogwaardige diensten en het creëren van meerwaarde voor onze klanten.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Kennis van optiemontage op auto's.
  • Je hebt bij voorkeur ook een HEV certificaat om te werken met hybrides en elektrische voertuigen
  • Vaardigheid om te werken volgens specificaties en instructies.
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands of Engels.
  • In het bezit van een rijbewijs B.
  • Bereidheid om te werken in een 2-ploegensysteem.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een gedreven team.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Een aantrekkelijk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals maaltijdcheques en verzekering.
Herken jij jezelf hierin en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu! Stuur een mailtje naar techniek.brugge@vindeenjob.be of bel ons via 050 23 09 95. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Ref: 088351

Klaar om je carrière in de autotechniek naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu en word onderdeel van ons team in Zeebrugge!

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact