Teamleader Atelier Hout Schaverij - Dagdienst

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Operator met technische kennis

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Gent

Regime

Dag

Welkom in de wereld van hout en platen, waar vakmanschap en innovatie hand in hand gaan! Bij onze gerenommeerde organisatie zijn we gespecialiseerd in het importeren en bewerken van hout, en we zijn op zoek naar een enthousiaste teamleider voor onze schaverij-afdeling in Oostende.

Wat ga je doen?

Wat staat je te wachten?

Als teamleider ben jij de kapitein van ons productieschip, met als doel onze productieplanning en -organisatie vlotjes te laten verlopen. Samen met een team van ongeveer 30 collega's ga je elke dag de uitdaging aan om onze houtbewerkingsprocessen naar een hoger niveau te tillen. Je zorgt voor een gestroomlijnde workflow, houdt een oogje op de kwaliteit en veiligheid, en staat je team bij waar nodig. Kortom, jij bent de motor achter onze productiviteit en innovatie!

Waar ga je werken?

Bij ons draait alles om hout en platen. We zijn trots op onze expertise en ambachtelijkheid, en ons hypermoderne machinepark zorgt voor de nodige innovatie. Kom jij ons team versterken en samen de toekomst van de houthandel vormgeven?

Waarom is dit iets voor jou?

Als jij een passie hebt voor hout en techniek, oog hebt voor detail en afwerking, en graag in teamverband werkt, dan ben jij de perfecte match voor ons! Stressbestendigheid, gedrevenheid en ervaring in het coachen van medewerkers zijn belangrijke troeven die je meebrengt naar deze rol.

Wat biedt jouw werkgever?

Naast een bespreekbaar salaris op basis van je ervaring, bieden we je:

  • Mooie daguren
  • Extra opleidingen en uitstekende begeleiding 
  • 20 wettelijke verlofdagen + 12 ADV-dagen
  • Leuke attenties tijdens de feestdagen
  • Teambuildings en zomerse barbecues!

Ref: 088036

Klinkt dit als jouw ideale uitdaging? Solliciteer nu en word onderdeel van ons dynamische team dat streeft naar uitmuntendheid in alles wat we doen!

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact