Terug naar overzicht

vind!ers zijn geen MedeWerkers, wel SamenWerkers

Vrijdag 24 januari - 50 vind!ers - het hoofdkantoor van vind!.
Eindelijk is het zover: op het nieuwjaarsevenement presenteert Ondernemend Talent Nathalie Christiaens naar jaarlijkse traditie het nieuwe jaarthema. Ook in 2020 laten de vind!ers zich inspireren: voortaan zijn we geen MedeWerkers, wel SamenWerkers!

SamenWerking = Samen + Werking

"Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen". Het is een oud Keniaans gezegde en slaat ook nu nog de nagel op de kop. Ondertussen zijn we met zo’n 50 vind!ers, verspreid over 13 teams op 9 locaties. Een hele bende, waar we veel mee kunnen bereiken. En dat is ons doel voor 2020: samen ervoor gaan. Veel meer dan alleen op het vlak van cijfers en groei.

Samen plezier maken

Niet alleen koken en sporten we dagelijks samen in de kantoren. Vier keer per jaar komen de vind!ers samen op de zogenoemde inspiratiemomenten, met als kers op de taart de jaarlijkse groeidag. Elkaar beter leren kennen en zo samen bouwen aan een beter vind!, daar gaan we voor.

Samen efficiënter werken

Elk van de 13 vind! teams kreeg de uitdaging om één verbeterpunt voor te stellen dat de werking binnen vind! verder kan verbeteren, en daar concreet rond te gaan werken. Het team dat het verbeterpunt aanbrengt, wordt meteen ook leider van het project. Zo ontstaan verschillende teams van experten die, samen met de 'oude rotten' van vind!, meebouwen aan de toekomst van ons bedrijf.

Samen op zoek gaan naar nieuwe SamenWerkingen 

In 2020 gaan we verder op zoek naar nieuwe (externe) samenwerkingen. Opnieuw wordt elk team uitgedaagd om één partner aan te brengen en op te volgen. We hopen dan ook dat de goede contacten van de teams in de verschillende regio's uitzonderlijke partnerships zullen opleveren!

Sluiten

Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten om voor jou de beste job in ICT, techniek of engineering te vinden. De job die helemaal klopt, want dat vinden wij niet meer dan normaal.

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95