Terug naar overzicht

Onze inspirerende hr-boekentip voor deze zomer

Of je nu thuis blijft of er op uit trekt deze zomer, het lezen van een goed boek mag niet op je to-do lijstje ontbreken. Elk jaar rond deze tijd delen we dan ook een inspirerende hr-boekentip. En dat is dit jaar niet anders. Met deze tip ga je na je verlof boordevol inspiratie en positieve energie terug aan de slag. Veel leesplezier!

Wakker het werkvuur aan

Een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar een inspirerend hr-boek die je een schop onder je kont geeft, is “Werkvuur. Hoe energieke mensen en teams positieve impact maken” van Hans van der Loo. Aan de hand van inspirerende voorbeelden toont de auteur hoe je het werkvuur bij jezelf en je team opnieuw aanwakkert. Hoe je controle krijgt over je eigen energie, gedrag en prestaties en er zo voor zorgt dat je bevlogen in je job staat. Of hoe aanstekelijk positivisme kan zijn …
Als je dit boek hebt gelezen, kan je niet wachten om terug aan het werk te gaan om wat je hebt gelezen in de praktijk om te zetten!

Levenslang leren en inspireren

Waarom we lezen bij vind! zo belangrijk vinden? Lezen doet je stilstaan bij zaken die je voorheen als vanzelfsprekend beschouwde. Het geeft je inspiratie en goesting om nieuwe dingen uit te proberen. Lezen is leren. Dat kunnen onze vind!ers alleen maar beamen. Elk jaar lezen ze een boek, waar ze nadien samen mee aan de slag gaan.

Als gespecialiseerde hr-partner denken we met je mee en delen we graag onze kennis. Zodat ook jouw bedrijf het steeds beter doet en je elke dag met goesting naar het werk gaat. Want daar gaan we voor.

Wedstrijd

We geven 5 x 2 exemplaren van “Werkvuur” weg. Want gedeelde kennis doet groeien! Laat ons voor weten welke hr-manager of ondernemer we met jouw groeten een boek mogen bezorgen en maak allebei kans op een gratis exemplaar.

Doe mee op LinkedIn 

 

Onze vorige boekentips gemist?

https://www.vindeenjob.be/verhalen/op-zoek-naar-een-inspirerende-hr-boekentip-voor-deze-zomer 

https://www.vindeenjob.be/verhalen/drie-boekentips

 

Sluiten

Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten om voor jou de beste job in ICT, techniek of engineering te vinden. De job die helemaal klopt, want dat vinden wij niet meer dan normaal.

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95