Terug naar overzicht

Verbondenheid op het werk in tijden van corona

Dagelijks contactmoment

Het dagelijks overleg is een vaste waarde binnen elk vind! talent team. Ook in corona-tijden blijft die traditie overeind, alleen verloopt dat nu digitaal. ’s Morgens loggen de leden van elk team online in en bespreken ze samen de stand van zaken. Ze overlopen de kandidaten die ze hebben gezien of gehoord en gaan samen na met welke bedrijven er mogelijk een match kan zijn. Zo is het ganse team meteen op de hoogte en draagt iedereen zijn steentje bij.

Dit dagelijkse contact is niet alleen belangrijk voor de praktische werking, het is ook het uitgelezen moment om bezorgdheden, twijfels en ervaringen met thuiswerk (al dan niet positief) te delen. De teamleden werken intensief samen, ze kennen elkaar dus door en door. Nog een leuk extraatje: meteen weet ook iedereen hoe de geïmproviseerde werkplek van de collega’s er uit ziet. Verrassend soms!

Over de teams heen

Ook het maandelijks overleg tussen onze Talent Managers, de kantoorverantwoordelijken, gaat voortaan online door. Via de applicatie Zoom overlopen ze gedurende een halve dag de resultaten van hun team, toetsen ze nieuwe initiatieven af en gaan ze op zoek naar oplossingen. Nog meer dan anders ligt nu de focus op het delen van ervaringen, zowel succesverhalen als tegenvallers. Want heel veel situaties komen terug in elk team, ongeacht de regio of specialisatie.

Sport verbindt

Ons mentaal fit coach team, een delegatie vind!ers die de collega’s ondersteunt op weg naar een gezondere levensstijl, delen volop hun tips op ons eigen vind!tranet. Met originele beweegtips, gezonde recepten of leuke weetjes dagen ze de collega’s uit om ook nu aan hun gezondheid te blijven werken. Foto’s en filmpjes van hun eigen ervaringen inspireren de anderen om de koe bij de horens te vatten.

Enkele tips 

Een gevoel van samenhorigheid is nu belangrijker dan ooit. Het gevoel dat we er niet alleen voor staan, niet alleen in de strijd tegen het virus, maar ook hoe we elk op onze manier omgaan met de nieuwe situatie. Samen staan we sterk!

Sluiten

Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten om voor jou de beste job in ICT, techniek of engineering te vinden. De job die helemaal klopt, want dat vinden wij niet meer dan normaal.

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95